The Sleepily Burning Perusal - Where Teardrops Fall

Se till att dom är snygga

Det är viktigt att det ser fint ut på företagen, det ger ett mer seriöst intryck och gör att det ser mer proffsigt ut. Det ser även ut som att det går bra för företaget. Så på det hela taget är det viktigt att man ser till att det är snyggt och fint.
Ja och det finns ju många sätt att göra det på, en sak är att se till att man har fina och rena entremattor. Det ger ett bra intryck om dom är rena och fina.
Ja det finns många saker som man kan göra. Att se till att saker och ting är på sin plats att det inte ligger skräp eller gamla kaffe koppar framme och så vidare. Ja det finns som sagt en hel del man kan hitta på för att det ska se bättre ut.

Bra att lägga pengar på det

Ja det är faktiskt värt att lägga pengar på det även om det kanske inte är så kul att lägga pengar på det. Ja det är det faktiskt.
Sådana grundläggande saker som att hålla det rent och snyggt är verkligen något som man gör väl i att göra, det är det som är det grundläggande och som gör att man ger bra reklam för sig själv. Ja det blir som reklam fast man inte har gjort det. Men varje person som kommer dit och ser att det är fint kommer att säga det till sina kollegor osv. Så det blir bra i längden och det vill man ju.
Så se till att ni gör det nästa gång som det är dags att lägga om budgeten att man även ser över biten med renhållning och att hålla entremattorna snygga bland annat. Ja en annan bra sak är att lägga lite pengar på blommor och gröna växter det är något som är så fint.